Meny
Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & Tillbehör
AnläggningarKarriär
Reservdelar
Erbjudanden TillbehörGrossistförsäljningDäck & Fälg

Reservdelar

Škoda originaldelar: 100% passform. 100% Škoda.

Din Škoda är byggd med extrem precision för att samtliga komponenter ska fungera med maximal tillförlitlighet, säkerhet och komfort – mil efter mil.
Škoda originaldelar: 100% passform. 100% Škoda.
Škoda Originaldelar
Škoda Originaldelar är tillverkade med exakt samma kvalitet och passform som delarna på din Skoda när den var ny. De garanterar att din Skoda fortfarande är 100 procent original efter verkstadsbesöket. För inget kan vara mer likt originalet än ett original.
Läs mer på skoda.se

Škoda Originaldelar uppfyller högsta tänkbara krav på såväl tillförlitlighet som livslängd. 

 

  • Varje komponent i din Škoda måste fungera friktionsfritt. Därför är varje Škoda Originaldel optimerad för den modell den är avsedd för. 
  • För att få kallas Škoda Originaldel måste varje komponent klara våra extremt tuffa uthållighetstester. 
  • 100% Škoda, år efter år. De flesta originaldelar till din Škoda går att köpa i upp till 15 år efter att din Škoda-modell har slutat tillverkas. 
  • En Škoda Originaldel är optimerad för just din bil. Det gör det både enkelt och kostnadseffektivt att byta delarna när det väl blir dags. 
  • Din Škoda Serviceverkstad kan din Škoda. De monterar bara originaldelar och använder bara verktyg anpassade för just din bil. 
  • En Škoda som är 100 % original kommer alltid att vara mer eftertraktad när du en dag ska byta den.  
Reservdelsförfrågan
Anläggning:

Då du gör en reservdelsförfrågan måste vi behandla dina personuppgifter. De uppgifter vi kan komma att behandla är de uppgifter du själv lämnar till oss i samband med kontakten (kontaktuppgifter, registreringsnummer och eventuella kommentarer). För att vi ska kunna besvara din förfrågan utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingen är därför intresseavvägning. För detta ändamål kommer vi att spara dina uppgifter i 6 månader från och med din förfrågan.