Meny
Nya bilar
Begagnade bilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär
Nya bilar i lagerModellerBoka provkörningFinans & FörsäkringVirtuellt Showroom

Virtuellt Showroom

Besök oss dygnet runt- välkommen in till ŠKODAS virtuella Showroom

Nu kan du besöka oss när- och varifrån du vill! ŠKODA har skapat ett virtuellt showroom som både potentiella bilköpare och befintliga ŠKODA-ägare kan nyttja och uppskatta som ett komplement till traditionella bilhallar.

Detta virtuella showroom kan liknas med en digital bilhall där du, genom din dator, surfplatta eller smartphone, kan få en digital rundtur för att se olika modeller både in- och utvändigt samt hitta specifik information om produkter, säkerhet och tillbehör.

Boka möte med ŠKODA-produktspecialist.

Genom 4G-kapacitet och videoteknik finns våra ŠKODA-produktspecialister tillgängliga för kontakt, de kan både livestreama den modell du är intresserad av samt svara på alla frågor du har kring bilen.

Du kan enkelt boka ett onlinemöte med en produktspecialist genom det digitala showroomet. I den högra spalten finns en länk där det står "Boka ett möte", där kan du se respektive anläggnings lediga tider.

”ŠKODA Sverige är en av de första marknader i Europa som lanserar ett virtuellt showroom och det finns nu tillgänglig för hela landet. Videosupporten online är i dagsläget ett pilotprojekt som testas i Stockholmsområdet, innan det förväntas tillgängliggöras i hela landet från årsskiftet. ŠKODAs virtuella showroom är ett komplement till befintliga bilhallar som förenklar delar i köp- och kundserviceprocessen” - Christian Stockeld Lindström, chef för affärsutveckling, ŠKODA Sverige.

Besök ŠKODAS virtuella Showroom
Besök ŠKODAS virtuella Showroom
ŠKODA Sveriges pressmeddelande
Besök ŠKODAS virtuella Showroom
ŠKODA Sveriges pressmeddelande