Boka in ett videomöte med våra säljare!

Just nu erbjuder vi en tjänst där du enkelt och smidigt kan boka ett videomöte med någon av våra säljare. Tillsammans går ni igenom vilken bilmodell som passar just dig och du får även följa med in i bilarna samtidigt som säljaren lyfter upp funktioner och egenskaper.

Skulle du vilja provköra en av våra modeller så kör vi gärna bilen hem till dig så slipper du att komma in till vår anläggning. Vi är även noga med att desinfektera bilarna både innan och efter din provkörning.

Finns det något annat vi kan göra för att underlätta ditt köp? Kontakta gärna oss så hittar vi en lösning som passar just dit!

Så här gör du för att boka ett videomöte:
  1. Klicka in på skodastockholm.se. Under rubriken "anläggningar" kan du välja din närmsta anläggning och enkelt hitta kontaktinfo till våra säljare.
  2. Ring eller maila någon av våra säljare för att boka in ett videmöte. Lämna gärna en kommentar om livssituation och bilpreferenser. Då hinner vår säljare redan innan videomötet plocka fram passande bilmodeller och stämma av vad som finns inne i bilhallen.
  3. Under videomötet vrider och vänder ni på olika bilmodeller för att hitta en eller flera bilar som sticker ut.
  4. Provkörning är en viktig del och vi bokar gärna in en provkörning på en tid som passar dig. Vill du undvika att åka in till vår anläggning så kör vi gärna bilen hem till dig för en provkörning. Vi är noga med att desinfektera bilarna både innan och efter din provkörning.
  5. Var något av intresse? Du får offert(er) på modeller du gillar.
  6. Samma säljare återkopplar för att stämma av om du har några frågor eller funderingar.
  7. Vid affär signeras avtal med Bank-ID och du kan göra din betalning via Swish.
  8. Tveka inte att höra av dig till oss så hittar vi en lösning som passar dig!

Vi ser fram emot ditt nästa videomöte!