Tävla i ŠKODA iV Grand Prix för chansen att vinna en SUPERB iV för en vecka

skodaspelet

Tävlingsvillkor:
  • Måste vara 18 år och inneha körkort
  • Bo i Sverige
  • Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person
  • Vinsten bör nyttjas senast 2020-12-20 och hämtas upp hos en av SKODA Stockholms anläggningar
  • Du som deltagare i tävlingen samtycker enligt personuppgiftslagen


Nya ŠKODA SUPERB är en bil som omfamnar verklig lyx utan alla klichéer. Med sofistikerad design, komfortabel teknik och oändliga praktiska lösningar är den en bil som
imponerar. Tack vare kombinationen av en modern bensinmotor och eldrift kommer den att gå att köra på ren eldrift i upp till 55 kilometer.
Tillsammans producerar systemet maximalt 218 hk och ett vridmoment på 400 Newtonmeter.
Tack vare ett batteripack på 13 kWh kan bilen köras på enbart eldrift i upp till 56 kilometer.
ŠKODA SUPERB iV kommer både som halvkombi och kombi, båda med rejäla lastutrymmen. Halvkombin rymmer 485 liter och kombin 510 liter last.
LÄS MER OM SUPERB iV HÄRCITIGOe iV är ŠKODAs första elektriska modell. Bilen erbjuder en räckvidd på 265 km enligt WLTP och är oväntat rymlig där fyra vuxna personer kan resa bekvämt.
ŠKODA CITIGOe iV är en populär modell, mycket tack vare de smidiga yttermåtten som gör den lätt att manövrera i alla situationer. Modellen har ett batteri på 36,8 kWh, med en räckvidd på 265 kilometer enligt WLTP.
Batteriet går att ladda upp till 80 procent på en timme med snabbladdare, med en laddbox på 7,2 kW tar samma laddning fyra timmar.
LÄS MER OM CITIGOe iV HÄRMed nya ENYAQ iV tar SKODA ett viktigt kliv framåt i den elektrifierade resan.
Världspremiären för ENYAQ iV är planerad till början av hösten i år och produktionen startar kort därefter. Lanseringen är planerad att ske under första kvartalet 2021.
Med en längd på 4.648 mm, en bredd på 1.877 mm och en total höjd på 1.618 mm ger den plats för fem personer och bagage. Hjulbasen mäter 2.765 mm och bagageutrymmet har en volym på 585 liter.Den kraftfullaste varianten av ŠKODA ENYAQ iV kan dra en last på 1.200 kg om så skulle behövas. Totalt 4 effektvarianter och 2 batteristorlekar borgar för körglädje parad med hållbarhet. Beroende på vilken version man väljer, läggs drivningen ut på bakhjulen eller på alla fyra hjulen. Tack vare de högeffektiva batterierna, däckens låga rullmotstånd och en helt enastående aerodynamik för en SUV (cd från 0,27) kan ŠKODA ENYAQ iV klara en preliminär räckvidd på upp till 500 km enligt WLTP.
LÄS MER OM ENYAQ iV HÄR