Meny
Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

Just nu 15 % rabatt på vinterdäck.

Den kommer varje år, ibland med ett spektakulärt snöoväder men oftare lite lömskt smygande med frost och fläckvis halka. Så det gäller att vara förberedd – se till att få på vinterhjulen i god tid.

 

Låt gärna vi på Škoda Stockholm, experterna på just din bil, skifta till vinterdäcken. Då kan vi samtidigt bedöma hur de klarar en vinter till. Behöver du nya har vi precis de rätta däcken för din Škoda, för din körning och vinterns alla vägar.

 

15 % rabatt på alla vinterdäck från Nokian, Goodyear och Continental.

Just nu har vi fina erbjudanden på nya vinterdäck - du får 15% rabatt på ordinarie priser. Premiumdäck från Nokian, Goodyear och Continental. Önskar du få däcken monterade är kostnaden 200 kr/däck. 

 

Datum för hjulskifte:

 • 1 oktober – 15 april: Dubbdäck får användas. Om det råder, eller befaras bli, vinterväglag får du ha dubbdäck även annan tid.

1 december – 31 mars: Krav på vinterdäck, om det är vinterväglag ute. Kravet gäller både tunga och lätta fordon, liksom utlandsregistrerade fordon.

 

Det är olagligt att köra på ett vinterdäck vars mönsterdjup är under 3 mm men rekommendationen att byta är 5 mm, då däcken börjar tappa förmågan att effektivt leda bort snö och is.

 

 

Däcken hemma i år igen?
Däckhotell - dina hjul är värda det bästa

 

Vi på Škoda Stockholm kan däck. Vi vet hur viktigt det är att däck förvaras under rätt förhållanden för att få så lång livslängd som möjligt.

När du lämnar dina hjul till något av våra däckhotell gör vi först en kontroll och mätning av hjulen innan de tvättas rena och placeras i ett mörkt och svalt utrymme. Vi är också noga med säkerheten och hjulen är självklart försäkrade under sin tid hos oss.

Med vår hjulförvaringsservice slipper du ha hjulen liggande hemma och så vet du att du kör maximalt säkert när den nya säsongen kommer. Smidigare och säkrare blir det inte.

Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring: 1.890 kr/säsong

 

Boka tid för hjulskifte eller däckhotell

Gå in direkt och gör din bokning. Du väljer enkelt den tid och anläggning som passar dig bäst. Men gör det redan nu om du vill boka någon av de populäraste tiderna. Hjulskiftet tar cirka 30 minuter. Boka hjulskiftestid eller däckhotell

 

 

Škoda Kortet VISA - poäng på allt. Utöver möjligheten att dela upp dina betalningar på 12 månader utan ränta och avgifter får du poäng på alla dina inköp – var du än handlar. Självklart får du poäng på drivmedel – oavsett var du tankar. Mer information om Škoda Kortet

<

1 / 3

>
Boka hjulskifte onlineFråga oss om däck
Erbjudandet gäller t o m 2023-12-31, går inte att kombinera med andra rabatter eller avtal. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.
<

1 / 1

>