Meny
Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

Delar med fördelar

Du vet väl att vi har sänkt priserna på service och reparationer för bilar av årsmodell 2019 eller äldre? Škoda Originalservice 4+ eller Originalservice 8+. Kvaliteten däremot tummar vi inte på. Vi monterar bara reservdelar som är tillverkade för just din Škoda.

 

Se till att din Škoda förblir 100% och fortsätt köra säkert med Škoda Originaldelar

 

När du använder dig av delar från andra leverantörer går du bland annat miste om en perfekt passform, vilket kan skada andra delar i bilen och dessutom kan du få betala mer i verkstaden för tidsödande anpassningar. Škoda Originaldelar är samma delar som din bil är byggd av och har därför den perfekta passformen och egenskaperna.

 

Våra delar uppfyller strikta kvalitetskrav och då kan du vara säker på att du får den absolut senaste tekniken och säkerheten samtidigt som prisskillnaden är mindre än vad många tror. Jämförande tester mellan Škoda Originaldelar och andra leverantörer visar på skillnader, både vad gäller funktionalitet men framförallt vad gäller livslängd. Hos oss vet du alltid vad du får, det är en trygghet för dig och dina passagerare.

 

 

Genom att välja Škoda Originalservice tar du hand om din bil på bästa sätt. Eftersom vi är experter på just Škoda, har alla nödvändiga specialverktyg och alltid använder Škoda Originaldelar, kan vi se till att både livslängden och andrahandsvärdet på din bil bevaras. 

 

Vi har utvecklat reparation- och servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik.

 

Škoda Originalservice 4+

Škoda Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 – 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

 

Škoda Originalservice 8+

Škoda Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

 

Škoda Basservice

För dig som har en Škoda som är av årsmodell 2015-2007 eller äldre finns även Škoda Basservice. Samma detaljomsorg och Škoda Originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

 

 

Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!   

<

1 / 2

>
Škoda Basservice
1 895 kr
Boka Verkstadstid onlineMer om Škoda Originaldelar
Vid bokning av Originalservice, Originalservice 4+ eller Originalservice 8+, visas priset direkt vid onlinebokningen.
<

1 / 1

>