Meny
Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

KAROQ – allt-i-ett-bilen

Tuff robust design och utvecklad aerodynamik

Nya Karoq har fått en bredare, sexkantig grill och en nydesignad stötfångare som skapar ett mer självsäkert utseende framifrån. Till det har betydligt smalare strålkastare adderats som sträcker sig ända till grillen och ger ett sportigt uttryck. Omdesignade LED-varselljus, som nu är delade i två, accentuerar bilens robusta utseende ytterligare.

Den uppdaterade bakdelen av Škoda Karoq är nu prydd med en förlängd, karossfärgad spoiler, som gör att modellen ser längre ut från sidan. Tillsammans med de omslutande kantlisterna, minskar takspoilern luftturbulensen baktill och förbättrar bilens aerodynamik till en klassledande nivå (Cd-värde 0,30), vilket resulterar i minskad förbrukning och CO2-utsläpp.

Toppmodern infotainment, säkrare körning och högre komfort

Interiörmässigt har nya Karoq bland annat fått förbättrad LED-miljöbelysning, nya dekorlister på instrumentpanelen och insidan av dörren som skapar en modern miljö i kupén.

Den tidigare analoga instrumentpanelen ersätts nu med en digital instrumentpanel som inkluderar en 8-tumsskärm som standard. En högre nivå med 10,25-tumsskräm erbjuds som tillval.

Škoda sätter alltid säkerheten först i utvecklingen av nya modeller, därför har nya Karoq fått förbättrade assistans- och säkerhetssystem för att underlätta körningen. Travel Assist innehåller fem till åtta assistanssystem, inklusive Predictive Cruise Control, Adaptive Lane Assist och en förbättrad version av Traffic Sign Recognition. Dessutom har modellen sju krockkuddar som standard och kan utrustas med ytterligare två för maximal säkerhet för alla passagerare.

Med Škoda Connect onlinetjänster och infotainmentappar ger nya Karoq tillgång till ett brett utbud av mobila funktioner med den senaste tekniken. Via fjärråtkomst kan föraren exempelvis låsa och låsa upp bilen eller hitta sin Karoq via karta. Smartphones kan givetvis paras ihop med bilen med hjälp av trådlös SmartLink-teknik (Android Auto eller Apple CarPlay) och kan även laddas induktivt när mobilen placeras i telefonboxen som är ett av många smarta tillval.

”Škoda har en lång tradition av funktionella och rymliga SUV:ar. Karoq, som tog vid efter Yeti, har blivit en mycket uppskattad bil. Med uppdaterade Karoq riktar vi oss till dem som söker en kompromisslös frihet med hög framkomlighet dit elnätet ännu inte nått fram” säger Linda Carnbo, Produktchef på Škoda Sverige.

Nya Karoq, med 2.0 TDI 150 hk, kan tankas med HVO100. HVO100 är ett syntetiskt förnybart dieselbränsle som produceras av avfall, restprodukter eller vegetabiliska oljor. HVO100 bidrar till minskade utsläpp av växthusgaser, vilket är bättre för miljön i jämförelse med körning på vanligt diesel.

<

1 / 2

>
Karoq Style TSI 150 DSG fr. (Ord. pris fr. 356 700 kr)
319 900 kr
Privatleasing inkl. service och 3 mån betalskydd fr.
4 495 kr/mån*
Karoq Sportline TSI 150 DSG fr. (Ord. pris fr. 365 800 kr)
329 000 kr
Privatleasing inkl. service och 3 mån betalskydd fr.
4 620 kr/mån*
Karoq Style TDI 150 fr.
415 400 kr
Karoq Sportline TDI 150 fr.
424 500 kr
Längd
4 390 mm
Bredd
1 841 mm
Bagageutrymme
521 - 1 630 l
WLTP CO2 (g/km)
139-162 g
Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2 WLTP. Miljöklass EU 6. *Škoda Privatleasing inkl. serviceavtal 36 mån, 1 000 mil/år, ingen särskild leasingavgift, garanterat restvärde. Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. 3 månaders betalskydd ingår vid privvatleasing. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/3 2023. Bilen på bilden är extrautrustad.
<

1 / 4

>