Meny
Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

Var lika noga med servicen som när du valde bilen

Med ŠKODA Originalservice 4+ eller Originalservice 8+ får du lägre priser på både service och reparationer. Gäller bilar äldre än fyra respektive åtta år. Men det är ingen brådska, dessa priser är här för att stanna.

 . 

Genom att välja Škoda Originalservice tar du hand om din bil på bästa sätt. Eftersom vi på Škoda Stockholm är experter på just Škoda, har alla nödvändiga specialverktyg och alltid använder Škoda Originaldelar, kan vi se till att både livslängden och andrahandsvärdet på din bil bevaras. Vi ser till att din Škoda förblir 100 % Škoda. Därför har vi utvecklat reparation- och servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik.

 

Škoda Originalservice

Škoda Originalservice är det smarta sättet att bevara din Škodas höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Škoda MobilitetsGaranti automatiskt.

 

Škoda Originalservice 4+

Škoda Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 – 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

 

Škoda Originalservice 8+

Škoda Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Škoda MobilitetsGaranti förlängs automatiskt.

 

Škoda Basservice

För dig som har en Škoda som är av årsmodell 2015-2007 finns även Škoda Basservice. Samma detaljomsorg och Škoda originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

 

Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt! 

ŠKODA Basservice
1 895 kr
Boka Verkstadstid onlineMer om Škoda Service
Vid bokning av Originalservice, Originalservice 4+ eller Originalservice 8+, visas priset direkt vid onlinebokningen.
<

1 / 1

>