Meny
Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & Tillbehör
AnläggningarKarriär
ReservdelarErbjudanden TillbehörGrossistförsäljningDäck & Fälg

Däck & Fälg

Lämna inte säkerheten åt slumpen.

Däcken på din ŠKODA är viktiga. De är trots allt din bils enda kontakt med vägen och sammanlagt inte mycket större än fyra fotavtryck. Dessutom måste fälgarna på din ŠKODA utstå extrema påfrestningar i tusentals mil utan att deformeras. Det här vet vi på ŠKODA Stockholm. Därför lämnar varje ny ŠKODA fabriken med däck och fälgar som är optimerade för varje specifik ŠKODA-modell.

Prata med oss när det är dags för nya däck och fälgar till din ŠKODA. Vi vet nämligen vad som passar på din bil. Vi har ett brett utbud av såväl ŠKODA Originalfälgar som premiumdäck från våra däckpartners.

Kontakta oss gärna för prisförfrågan eller andra frågor gällande däck och fälg. Du kan ringa oss eller enkelt skicka en förfrågan. Hör gärna av dig till oss inför ditt besök så att vi kan säkerställa att dina däck finns i lager.

Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring
Enklare med Däckhotell
Låt oss göra jobbet och spara tid och även plats. Kampanjpris: 1.350 kr/säsong (ord pris 1.550 kr/säsong) .
Läs mer
Dags för nya däck till din bil?
Däckförfrågan
Vi är redo att svara på frågor och hjälpa dig till optimalt grepp.
Endast däck
Däck och fälgar
Dubbat
Odubbat
Anläggning:

Då du gör en däckförfrågan måste vi behandla dina personuppgifter. De uppgifter vi kan komma att behandla är de uppgifter du själv lämnar till oss i samband med kontakten (kontaktuppgifter, registreringsnummer och eventuella kommentarer). För att vi ska kunna besvara din förfrågan utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingen är därför intresseavvägning. För detta ändamål kommer vi att spara dina uppgifter i 6 månader från och med din förfrågan.